Simona Paslaru are 33 ani, este din Iasi, dar de 10 ani locuieste in Belgia, unde este taximetrista.

  “Fac meseria asta din cauza sotului meu, care si el e taximetrist”, a povestit ea.

  Fratele meu mai mic a fost si este ingerul meu pazitor. Primul telefon primit de la MasterChef a fost pe 24 octombrie, la exact 6 luni de la moartea lui. M-am inscris la acest concurs datorita fratele meu, care imi spunea ca visuri am multe si nu le duc pana la capat”.

  Prima lovitura in viata mea a fost cand m-am imbolnavit. Am avut cancer si l-am invins, dar au ramas sechele: nu pot avea copii. Asta ma determina si mai mult sa reusesc in cariera, pentru ca doar asta mi-a ramas. MasterChef ar fi cea mai buna oportunitate sa ma opresc din taxi si sa-mi traiesc pasiunea” a spus concurenta.

  Simona a venit in fata juratilor cu un desert francesz – para insiropata in vin rosu.

  Florin Dumitrescu a fost de parere ca desertul a fost nemaipomenit, fabulos. Simona merge mai departe cu 2 de DA, pentru ca pe Catalin Scarlatescu nu a reusit sa o convinga: “E doar o para fiarta”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice