Multi au fost, putini vor ramane. Selectia concurentilor continua. O noua serie de probe, o noua runda de emotii ii asteapta pe concurentii ramasi in competitie, pregatiti sa lupte pentru a intra in bucataria celui mai exploziv show culinar, MasterChef.

  La finalul editiei de astazi 45 de concurenti se vor califica, din care maine vor fi eliminati 21 – aproape jumatate! Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean vor pune pe jar asteptarile concurentilor si ii vor supune la tot felul de teste. Astfel, trei noi probe, toate eliminatorii vor face diferenta intre cei mai buni si cei care nu mai merita sa poarte sortul MasterChef. Pe masura ce competitia continua asteptarile juriului cresc iar concurentii fac fata provocarilor din ce in ce mai greu.

  Prima proba de maine va fi una de foc atat la propriu, cat si la figurat. „Pentru mine este o distractie, o joaca”, marturiseste increzator unul dintre aspirantii la trofeul MasterChef. Pentru altii, insa, se va dovedi o adevarata bataie de cap. Disputa se anunta apriga, iar ultimii clasati vor parasi competitia definitiv.

  Sa lucrezi intr-o bucatarie presupune multa concentrare, rapiditate, creativitate, lucru in echipa si asumarea deciziilor. Ca urmare, cei ramasi dupa prima proba vor fi impartiti in echipe si li se va acorda o ora pentru a gati. La final cei mai buni vor pasi in bucataria MasterChef, concurentii care inca nu au convins vor intra la testul sub presiune, iar cei mai slabi se vor intoarce acasa.

  Cea de-a treia proba ii va pune in dificultate pe mai multi dintre concurenti. Acestia trebuie sa-si adune fortele si sa-si valorifice cum stiu mai bine calitatile de bucatari. Ei vor gati cate un preparat avand la baza acelasi ingredient, insa nu oricum, ci transformandu-l in vedeta farfuriei. Talentul de a-l pune in valoare si inspiratia acestora va fi aspru judecata de chefi.

  Fanii MasterChef se vor bucura de o noua editie incitanta in care multi concurenti isi vor juca ultima lor carte intr-o serie de probe decisive, marti, de la ora 20:30, doar la PRO TV.

  MasterChef – Prinde gustul competitiei, in fiecare luni și marti la PRO TV!


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.4/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  21 de concurenti pe cale sa fie eliminati, marti, de la 20:30, la "MasterChef", 4.4 out of 10 based on 5 ratings

  One Response so far.

  1. meli says:

   Concurente ar trebui sa-si lege parul in timp ce gatesc. E dezgustator cand le flutura parul deasupra vaselor cu mancare!!!!!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +1 (from 1 vote)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Turnulet de risotto in...

  Posted on May - 22 - 2012

  Adauga Comentariu

  Editia 3 – Partea...

  Posted on Apr - 3 - 2012

  4 Comentarii

  Dodoiu Camelia

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  21 de concurenti pe...

  Posted on Oct - 6 - 2014

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice