Preselectie MasterChef

  Un numar impresionant de participanti s-au afisat la prima preselectie organizata in Bucuresti pentru MasterChef Romania, show-ul culinar prezentat Razvan Fodor la Pro Tv din martie. Aproape 2000 de bucatari amatori din toata tara au venit la Bucuresti cu un singur gand: acela de a ajunge in cea mai tare competitie culinara a momentului si a deveni primul MasterChef din Romania si a lua premiul cel mare de 50.000 de euro.


  Preselectia a fost organizata in Capitala la World Trade Center – Pullman Hotel, concurentii , tineri sau varstnici ,impreuna cu prietenii si copiilor netinand cont de ninsoarea abatuta peste Capitala .

  Indiferent de preparatele culinare pe care fiecare dintre inscrisii le-au pregatit pentru preselectie , fiecare a avut sansa sa isi prezinte diferitele preparate pregatite acasa si sa isi puna propria poveste. In interiorul hotelului , mireasma erea imbietoare , de la nenumaratele tipuri de mancari , fiecare participant impartindu-si din secretele gastronomice cu ceilalti , facand poze cu bannerele MasterChef Romania si degustand din sutele de sortimente existente.

  Preselectie MasterChef

  Cei trei Chefi de top prezenti in juriul show-ului, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au fost placut impresionati de numarul mare de bucatari amatori prezenti la preselectii si s-au declarat nerabdatori sa descopere ce talente culinare ascunde Romania.

  Un lucru este sigur: toti cei sositi la preselectii au marturisit ca gatitul este una dintre marile pasiuni din viata lor, fiecare marturisindu-si dorinta de a primi sansa de a merge mai departe in super show-ul MasterChef, care va debuta din martie la Pro Tv.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 4 votes)
  2000 de bucatari amatori au venit la preselectia MasterChef, 5.7 out of 10 based on 3 ratings

  Termeni de cautare

  • masterchef romania 2014
  • preselectie masterchef 2014
  • preselectie masterchef
  • preselectii masterchef 2013
  • masterchef 2014 preselectie

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Mehrzat: Unii concurenti au...

  Posted on May - 1 - 2012

  9 Comentarii

  Aurelia Faur

  Posted on Apr - 1 - 2012

  4 Comentarii

  Gina Jalba

  Posted on Mar - 3 - 2013

  2 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice