Petru

  Pentru a obtine Diploma de MasterChef, trebuie sa-ti demonstrezi talentul in cele mai inalte scoli de gastronomie. Cand vrei insa sa-ti iei diploma de „Cel mai funny Masterchef”, trebuie sa treci de proba de foc a inventivitatii. Unde? Pe pagina de Facebook Foodstory
  Aplicatia „Ia-ti diploma de MasterChef” lansata pe 23 mai de Masterchef Romania si Foodstory a atras pana acum peste 10.000 de participanti pe Facebook.


  Cu cei 7500 de fani noi adusi de aplicatie, comunitatea site-ului unde Gusturile se discuta a crescut in cateva zile pana la 20.000 de fani. Cei mai multi dintre cei care au completat quiz-ul cu intrebari inspirate din cooking show-ul difuzat la ProTV au ales sa intre si in concurs.
  Premiul va fi pregatit chiar de un Chef: Florin Dumitrescu, cel mai tanar jurat MasterChef din lume, va gati cu mana lui o cina pentru castigator.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • diploma master chef

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice